"Я знову зробила це": Аліна Гросу підтвердила, що вийшла заміж, і вперше показала свого чоловіка

Українська співачка Аліна Гросу підтвердила, що знову вийшла заміж, та нарешті показала свого чоловіка, передають Патріоти України.

Радісною новиною знаменитість поділилася у своєму Instagram. Артистка опублікувала кадри, на яких зображена у білій сукні. Поруч із нею стояв чоловік у святковому костюмі та обіймав знаменитість. Під знімками Аліна Гросу загадково написала, що "знову зробила це", і додала смайлик у вигляді червоного сердечка.

До речі, співачка не квапиться розсекречувати, хто ж став її обранцем. На знімках парочка зображена зі спини. Утім, на кадрах помітно, що чоловік Гросу – брюнет. Також він значно вищий за виконавицю.

Тим часом думки користувачів розділилися. Одні почали активно вітати Аліну з другим заміжжям. Інші ж переконані, що таким чином знаменитість повідомляє про музичну новинку та романтичний кліп до неї. Але тут варто зазначити, що зірка останнім часом не коментує особисте життя, а про зміни повідомляє у своїй творчості.

  • Вітаю! Нехай у вас все буде добре! І пам'ятай, що ми завжди з тобою і завжди тебе підтримаємо!
  • Напевне, зняла новий класний кліп про любов!
  • Вітаю вас! Будьте щасливі та бережіть своє кохання від заздрісних очей!
  • Я думаю, це знімання якогось кліпу

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....