Яйцями зрадницю не закидали: Ані Лорак відіграла перший за сім років концерт в Україні (фото, відео)

Опальна українська співачка Ані Лорак вперше за сім років виступила в Україні. Концерт виконавиці пройшов 16 серпня в Одесі в клубі "Ітака", передають Патріоти України.

"Повний зал! Вся Україна сьогодні в Одесі. Як я щаслива провести цей вечір з вами", – написала Лорак у своєму Instagram перед виступом. А вийшовши на сцену, співачка зазначила, що дуже довго чекала на зустріч з українськими фанатами:

"Яке щастя вас сьогодні бачити та знати, що в залі зібралися мої улюблені та рідні люди. Мої глядачі, тільки мої. Я нікому вас не віддам". У ході виступу Лорак виконала кілька пісень українською мовою.

В цілому концерт пройшов спокійно, без будь-яких протестних акцій, попри критику. Співачка зібрала повний зал людей. Щоб потрапити на концерт, фанати виконавиці шикувалися в черги на вході у клуб.

"Я шокована і маю їхати до своєї родини": У Ніколь Кідман сталося горе

неділя, 8 вересень 2024, 12:22

У родині голлівудської акторки Ніколь Кідман сталося горе, передають Патріоти України. В артистки померла мама - Жанель Енн Кідман. Як пише видання People, знаменитість про це дізналася, коли перебувала на острові Лідо, Італія. Кідман туди прибула на В...

"Я не знаю, чи змогла би так": Українська акторка розповіла, як Алла Пугачова здивувала всіх на зйомках у Києві

неділя, 8 вересень 2024, 7:20

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка свого часу брала участь у створенні музичного фільму "За двома зайцями" за мотивами однойменної п'єси Старицького, розповіла, як вела себе на зйомках в Києві російська співачка номер один Алла Пугачова Вона виконув...