"Як я не знімаюсь в кіно?": Остап Ступка зізнався, чи звільнили його з театру після "п’яної" ДТП у Києві

Український актор Остап Ступка прокоментував чутки про те, що після "п’яної" ДТП у Києві у квітні 2023 року, його звільнили з театру. Під час розмови з журналістами "ЖВЛ" Ступка спростував ці чутки, а також відповів чи після аварії, яку він спричинив, артиста продовжують запрошувати грати в кіно, передають Патріоти України.

"Як я не знімаюсь в кіно? Це була неправда. Не читайте дурниць. Не витрачайте свого часу на цих людей, що пишуть нісенітниці", - сказав Ступка.

Зазначимо, що у листопаді 2023 року суд визнав Остапа Ступку винним у ДТП і призначив три роки обмеження волі з позбавленням водійських прав на вісім років. Однак, за словами самого актора, суди ще й досі тривають. Тим часом він продовжує активно працювати, виходити в люди:

"Я повноцінно працюю в театрі, я знімаюсь в кіно. Зараз ще є плани. Є в театрі прем’єри, готуються регулярно. Люди ходять, квитків не дістати. Що стосується кіно, то очікую, цього року має відбутися прем’єра фільму "Божевільні" режисера Дениса Тарасова, де я скромно теж брав участь. Серйозний продукт і я з нетерпінням очікую. Коли буде - не знаю, може влітку, кажуть, може у вересні, жовтні. Але у моєму житті це буде одна з таких знакових подій, що стосується кіно", - поділився Ступка.

Актор запевнив, що за хейтом, який ллється в його бік, він не стежить, так само не зважає, що його синові Дмитру Ступці постійно закидають зрадницький переїзд до Америки:

"Хейт в нашому суспільстві це один з тих чинників, які люди дуже добре навчилися робити. Чомусь тягне до якогось такого негативу. Я не звертаю на це уваги, не читаю. Він теж не читає", - сказав актор.

Нагадаємо, у квітні 2023 року Остап Ступка напідпитку влаштував ДТП в центрі Києва. На своєму авто він в'їхав у припарковане авто, в якому перебував чоловік. Постраждалого екстрено госпіталізували. За це актора засудили до трьох років обмеження волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 8 років. Втім, зі свого боку зірка повідомив, що не погоджується з таким рішенням суду.

Запасний екземпляр дали лише потримати? Переможець/ці "Євробачення" 2024 року Немо заявив/ли, що у нього/них організатори шоу забрали кришталевий мікрофон

неділя, 19 травень 2024, 8:05

Переможці пісенного конкурсу Євробачення 2024 – Немо зі Швейцарії – зізналися, що не мають кришталевого кубку. Організатори забрали приз у артиста після фотосесії та прессконференції. Наразі учасник шоу не знає, чи повернуть йому нагороду, адже чітких ...

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...