Як медсестра: Юлія Тимошенко у невдалому вбранні прийшла до Кабміну - такого "провалу" не чекали (фото)

Юлія Тимошенко нерідко потрапляє до ЗМІ завдяки своєму зовнішньому вигляду. Нардеп щодня демонструє свій унікальний стиль, приміряючи дуже елегантне вбрання, що підкреслює її струнку фігуру, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм український політик опублікувала нове фото, зроблене в Кабміні. У кадрі 60-річна Юлія Тимошенко з'явилася у чорній водолазці, чорних штанах, одягнувши поверх біле класичне пальто. У такому образі нардеп нагадала медсестру. Та й підпис політика був із таким самим підтекстом.

"Віднедавна у цьому поважному товаристві так часто доводиться апелювати до здорового глузду, що інколи ловиш себе на думці – людей у білих халатах тут точно бракує…" – зазначила нардеп.

Волосся Юлія Тимошенко прибрала в гладкий хвіст із начосом на маківці, зробила легкий макіяж і одягла окуляри.

"Ви найкраща", "А вам йде", "Королева", "Але на вас біла сукня, тому у вас є сила самостійно впоратися з таким суспільством", - пишуть фоловери.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...