"Як можна це сприймати? Це боляче": Ольга Сумська розповіла про конфлікт з рідною сестрою

Народна артистка України Ольга Сумська відверто прокоментувала конфлікт з сестрою Наталією Сумською. Як говорить Ольга , вона готова до діалогу, передають Патріоти України.

"Я мрію про це! Телефон завжди на зв'язку. Де ці телефонні дзвінки, де повідомлення? Я відкрита до спілкування і завжди була. Я не знаю, чому так склалося, вірніше, я знаю, але не буду озвучувати, на відмінну від родичів. Я не буду виправдовуватися", - розповіла знаменитість в інтерв'ю "ЖВЛ представляє".

Ольга Сумська також пригадала неприємний інцидент, пов'язаний із сестрою. "Нещодавно було нагородження Шевченківських лауреатів. У театрі Франка повна зала людей. Всі вже сидять, у мене запрошення. Я заходжу до зали, сидить Наталія В'ячеславівна, Римма Зюбіна. Я їм: "Добрий день!". Всі вітаються, сестра не повертає голову, і це всі бачать. Можна хоча б кивнути, чи що. Як можна це сприймати? Це боляче! Я готова спілкуватися, я люблю її, як і раніше. Це та людина, яка привела мене в цю професію. Це моя друга мама", - поділилася акторка.

Також Ольга Сумська відреагувала на слова племінника В'ячеслава Хостікоєва, який нібито хотів би примиритися з зірковою тіткою. Сумська не вірить, що Хостікоєв-молодший хоче відновити зв'язок.

"Це все неправда. Я не вірю в ці слова. Він дав інтерв'ю, і так розгалужено, і так відверто про це говорити і апелювати. Чому Тоня не була на похованні мами? Як можливо долетіти, якщо почалася повномасштабна війна…Тоня прилетіла на один день ще 2021 року на останній день народження мами. Але ж чи був Слава на дні народженні? На похованні не було їх, ми самі ховали маму втрьох. У найстрашніший, найвідповідальніший день ми мали бути разом", - відповіла акторка.

"Авторитет Андрія Данилка, на мій погляд, закінчується його піснями": Кондратюк розніс Сердючку за російську мову

субота, 24 серпень 2024, 18:30

Український продюсер Ігор Кондратюк висміяв тези шоумена Андрія Данилка, відомого як Вєрка Сердючка, щодо російської мови. Титан українського шоубізу вважає зірку "геніальним актором", але його думку щодо мовного питання авторитетною не вважає, передаю...

"Мені запропонували": Аліна Шаманська приголомшила, яку найбільшу суму заробляла завдяки блогу

субота, 24 серпень 2024, 12:45

Українська блогерка-мільйонниця Аліна Шаманська розповіла про свої заробітки завдяки блогу,, передають Патріоти України. Активно вести сторінку в Instagram знаменитість почала давно, однак популярною серед аудиторії вона стала під час вагітності. Коли ...