"Як повії. Вже без сорому оголюються на кожному кроці": Бужинська розкритикувала блогерку, яка дефілювала у бікіні під її пісню (фото)

Українська співачка Катерина Бужинська обурилася через відому блогерку, Мар'яну Гутак. До слова, зірка мережі вирішила похизуватися своєю фігурою. Так, вона в бікіні дефілювала під пісню Бужинської - "Як у нас на Україні", передають Патріоти України.

Втім, виконавиці це не сподобалося. Співачка почала критикувати Гутак через те, що та використовує її пісні для таких відео.

"Який імідж ви робите українкам. У мене запитання? Обов'язково використовувати мою пісню і показувати свої сідниці? Я не можу зрозуміти, навіщо? Як повії. Вже без сорому оголюються на кожному кроці", - обурилася Бужинська.

Сама ж блогерка не відреагувала на критику Катерини Бужинської. Відео зі свого Instagram вона не видалила. Ба більше, вона й далі хизувалася стрункою фігурою. Щоправда, зірка Мережі обирала для своїх відео пісні інших виконавців.

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...