Як в 40 виглядати на 25: Головні секрети стрункості і краси Катерини Кухар

Українській примі-балерині і мамі двох дітей Катерині Кухар цього року виповнилося 40 років, проте дати їй цей вік дуже складно. Граціозна танцівниця виглядає набагато молодше і вражає своєю стрункістю, витонченістю і красою, передають Патріоти України.

В ексклюзивному інтерв'ю Styler вона поділилася своїми правилами харчування і секретами, які дозволяють їй завжди залишатися сяючою і молодою.

З чого починається ваш день?

У нас зі Стояновим є традиція, ми не встаємо з ліжка, поки тричі один одного не обіймемо. А вже після цього обов'язково контрастний душ і чашка свіжозвареної кави з кардамоном.

Які правила або особливості харчування дозволяють зберігати стрункість?

У цьому мені допомагає ряд простих правил. Ніколи на ніч не їм борошняне. Можу дозволити собі таке тільки до обіду і то, якщо розумію, що після цього мене чекає серйозне фізичне навантаження. Увечері я зазвичай віддаю перевагу овочам, фруктам, морепродуктам та трав'яним чаям. А ось вранці я люблю цитрусові і вони завжди присутні в моєму раціоні. Я дуже люблю вітамін С, тому завжди заправляю лимоном салати і навіть додаю його в борщ.

Що ніколи не їсть Катерина Кухар?

Солодкі газовані напої, тоніки, картопля фрі і всі ресторани швидкого харчування - це табу. Ніякого фастфуду. Я люблю все тільки свіжоприготоване. І особливо люблю, коли готує мій чоловік.

Що обов'язково є у вашому меню?

Крім цитрусових, це обов'язково сиров'ялені і сирокопчені ковбаски. В який день або в яку хвилину ви б не відкрили мій холодильник, там завжди буде лимон і сиров'ялена ковбаса.

Які ваші улюблені страви?

Я дуже люблю качку по-пекінськи. Соте з морепродуктів. Якщо в цей день є спектакль, то він не обійдеться без пасти карбонара. А взагалі я всеїдний життєлюб.

Улюблені домашні вправи, щоб підтримувати фігуру?

Найпростіший і необхідний предмет в такому випадку - це хула-хуп. І краща вправа, яке в цьому допоможе - це його обертання. 5-10-15 хвилин в день, хто скільки може. До речі, це було перше, що я робила, коли відновлювалася після пологів. Але більший ефект ви отримаєте від хула-хупа з гумовими шипами, який дає можливість м'язам живота підтягнутися ще більше. А також інтенсивні масажі - найкраще пасивне фізичне навантаження.

Чи дозволяєте собі розслабитися у відпустці (або під час локдауну)?

Дозволяю, але це максимум два дні. Потім моє тіло відчуває таку фізичну ломку від нестачі навантаження і вправ.

Якщо потрібно швидко скинути вагу - що робите? Чи є у вас якісь секрети експрес схуднення?

Перше, що треба зробити, - це почати правильно харчуватися, а з-за столу виходити трохи голодним. Не морити себе голодом, але їсти в міру і тільки здорову і правильну їжу. Другий вірний помічник - це штани-сауна плюс серйозні фізичні навантаження.

Але якщо часу в обріз, то потрібно просто перестати їсти. Дозволяти собі сніданок і рідини. Вода з лимоном або ананасовий фреш, розбавлений водою.

Які у вас б'юті-ритуали? Скільки витрачаєте часу на це?

Хотілося б витрачати на це набагато більше часу, але зараз його просто немає. Гастролі, робота в коледжі, вистави в Національній опері забирають багато часу. Але в ідеалі для мене це обов'язковий похід до косметолога мінімум два, максимум чотири рази на місяць. Також регулярні домашні процедури. Маски, масаж обличчя кварцовим роликом, патчі під очі. Коли є час, то кубик льоду вранці. Але зараз це все мрії, і я віддаю перевагу сну.

Поділіться б'юті-лайфхаками, щоб швидко привести себе в порядок і виглядати сліпуче.

Найголовніший лайфхак - це хороший сон, люблячий чоловік поруч і келих сухого червоного вина. А також обертання. Буддистські ченці встановили, що обертання є однією з необхідних складових довголіття. Так що обертайтеся, панове, обертайтеся.

Що завжди є у вашій сумочці?

У моїй сумочці завжди можна знайти спрей антисептик, крем для рук і губну помаду. Також завжди кладу туди аромат і телефон, в якому є пейпас (сміється). Якщо говорити про перельоти під час гастролей, то в сумці з'являються навушники, патчі, термальна вода і кілька пар пуантів.

Що ви думаєте про пластику і чи не виключаєте хірургічні втручання в майбутньому?

Головне, як я вважаю, щоб жінка була щаслива, і щоб у неї горіли очі. Якщо їй для цього потрібна пластика, і вона при цьому буде відчувати себе коханою, щасливою, сексуальною і їй буде комфортно, то чому б і ні.

Що б ви порадили українкам, які ніяк не можуть домогтися фігури мрії?

Я порадила б займатися балетом. А також мріяти, любити і частіше уявляти себе такою, якою вони себе бачать. Візуалізація - це шлях до успіху.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...