"Як за годину роблять телеведучу": Катя Осадча показала, як її обличчя змінюється за допомогою макіяжу (відео)

Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала своїм шанувальникам, як вона готується до зйомок. Зокрема, зірка зняла, як змінюється її обличчя з нанесенням макіяжу. Відповідний ролик, а так само кілька фото процесу Осадча розмістила на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Щоденні перевтілення. Як за годину роблять телеведучу", - прокоментувала підготовку до зйомок Осадча.

При цьому в кадрі Осадча спочатку постала без грама макіяжу і зачіски, а в кінці відео телеведуча позувала з яскравим б'юті-образом.


Зазначимо, що Катя Осадча не з тих, хто боїться показуватися на публіці без косметики. Більш того, у своєму Instagram зірка досить часто радує шанувальників чесними знімками.


"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...