"Як завжди багато запитань": Христина Горняк відповіла, чому Остапчук відмовляється виплатити їй компенсацію за частину спільного майна

Ексдружина шоумена Володимира Остапчука, блогерка Христина Горняк, відповіла на запитання підписників, чому їхній поділ майна тягнеться ще й досі, передають Патріоти України.

Блогерка у своєму фотоблогу поспілкувалася з підписниками та вже традиційно відповіла на найцікавіші питання. Зокрема, вона дала відповідь шодо їхнього спільного будинку з ексчоловіком Володимиром, який після розлучення їм не вдалося мирно поділити).

Христина запевняє, що точно не знає, чому так відбувається, однак додає, що колишній завжди обіцяв різне. Тож, вона все ще не втрачає надії сісти й домовитися, аби не доводити цю справу до суду.

Христина Горняк відповіла на запитання про майно з колишнім / Фото: instagram.com/kristygor

"Як завжди багато запитань стосовно нашого спільного майна. Я не знаю "чому", можливо, вирішив собі так… Ці рішення постійно були різними: то "весь будинок перепишу на тебе", то "нічого не перепишу". Ну час ще є, я чекаю, раптом захоче все ж таки за столом переговорів вирішити це, а не в суді", - наголосила Горняк.

До речі, нещодавно стало відомо, що Володимир Остапчук з новою дружиною Катериною Полтавською продовжує робити ремонт у цьому будинку. Христина, яка частково купувала його, вже прокоментувала цю ситуацію й виявила намір звертатися до суду.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....