Як живете, дорогі мої? Алла Пугачова в чорній сукні та срібних балетках вразила шанувальників (фото)

Дуже мила та молодіжна чорна сукня, з відкритими плечима та пишною шифоновою, повністю прозорою спідницею. Балетки срібного кольору на ногах, рукавички без пальців, акуратний професійно накладений макіяж — у такому вигляді Алла Пугачова постала перед публікою на новій фотографії, опублікованій у Мережі. Милий знімок із Примадонною з'явився на сторінці elizaveta_galkinaa у Instagram, передають Патріоти України.

Розпущене волосся улюблениці мільйонів глядачів хвилями розсипалося по оголених плечах, підкреслюючи красу обличчя та крихкість фігури. Алла Борисівна сидить і з цікавістю дивиться кудись у далечінь.

Знімок зроблений на тлі пахощів літньої природи, де червоні квіти пишними букетами розкрилися праворуч від гойдалки, де зручно розташувалася легендарна співачка. Підпис до зворушливого кадру каже: "Як ваші справи, мої дорогі?" Таке звичне для кожного питання, але раптом несподівані коментарі від підписників. Одні поскаржилися: "Старіємо, хворіємо". Інші бадьоро і радісно заявляли: "Чудово". Багато хто просто захоплювався побаченим, висловлюючи своє захоплення словами: "Обаяшка шикарная!", "Красавица!".

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...