Яка гаряча! Ексдружина Віталія Кличка в леопардовому бікіні блиснула стрункою фігурою на відпочинку в Таїланді

Ексдружина Віталія Кличка в леопардовому бікіні блиснула стрункою фігурою на відпочинку в Таїланді. ФОТО. ВІДЕО

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка – Наталія Єгорова – гайнула на відпочинок до Таїланду. Для своєї відпустки 50-річна модель обрала острів Самуї. У своєму Instagram Єгорова ділиться, як минає її відпочинок.

Зокрема, знаменитість насолоджується неймовірними краєвидами, смакує місцевою їжею та коктейлями. Окрім того, Наталія обрала активний відпочинок. Вона показала, як їздила канатною доріжкою та розглядала густі джунглі. Як зізналась Єгорова, ця подорож була лячною, однак воно того вартувало.

"Вирушити у захопливу пригоду над густими джунглями – це справа, що лоскоче нерви. Але краєвиди, що захоплюють, того вартували. Почуватися вільною, як птах, проїжджаючи над верхівками дерев, було справді незабутньо", - поділилася модель.

Окрім того, Наталія Єгорова також потішила і доволі пікантними фото. Зокрема, вона показалася у леопардовому бікіні та блиснула стрункою фігурою. Також модель поділилася, що залюбки насолоджувалася купанням в теплій воді Тихого океану.

"Я, мабуть, ніколи в житті не купалась в такій теплій воді, як тут, на Самуї... Вона не дуже освіжає, але в ній можна годинами хлюпатися", - зазначила модель.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...