Яка гаряча! Каменських схвилювала шанувальників глибоким декольте і "розпусними" ботфортами (фото)

Популярна співачка Настя Каменських любить експериментувати з різноманітними нарядами, які підкреслюють переваги її фігури. Кілька годин тому вона розмістила в Instgram знімок, зроблений на шкіряному диванчику в кімнаті, оформленій «під золото», зазначають Патріоти України.

«Магічна атмосфера перед концертом», — підписала артистка знімок, давши зрозуміти, що одягнена вона в один зі своїх концертних костюмів.

Як і належить концертному костюму, бордове коктейльне плаття зірки розшите блискучими стразами, і майже не приховує принади Насті, які дуже добре видно в глибокому декольте.

В тон сукні підібрані і чоботи-ботфорти, які деяким шанувальникам нагадали взуття з БДСМ-фільмів. Першим на пост відгукнувся чоловік співачки, репер і продюсер Потап. «Золотце в золоті», — скаламбурив він.

Чи не менше захоплення проявили й інші фоловерів артистки, засипавши її великою кількістю компліментів.

«Феєрично красива»; «Атмосферно, барвисто, еротично, жіночно!»; «Шикарна»; «Нереально красива»; «Боже мій, та яка ж вона красива!», «Ну, красуня — вогонь! Ну немає слів, як хороша!»,"Ти виглядаєш — бомбічно", — написали шанувальники. Ймовірно, саме такого ефекту і очікувала 34-річна Настя, яка вважається однією з найсексуальніших жінок в шоу-бізнесі України і суміжних країн.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...