Яка гаряча! Схудла на 18 кілограмів Крістіна Агілера топлес знялася для глянцю

43-річна Крістіна Агілера стала головною зіркою нового випуску Paper Magazine. На обкладинці журналу вона з'явилася топлес, у шортах-трусах Dsquared, сітчастих колготках та в капорі на голові, передають Патріоти України.

Стилісти підібрали для неї дуже зухвалі та екстравагантні образи з вінтажних речей – неонові колготки, леопардове боді Azzedine Alaïa, штучні шуби, вінтажну мінісукню з хутром на рукавах від Jean Paul Gaultier та ін.

Фотосесія була присвячена 25-річчю з дня виходу першого альбому співачки — Christina Aguilera.

Останнім часом зірку часто згадують у зв'язку з її помітним схудненням — багато хто впевнений, що вся справа в популярному серед селебріті препараті від діабету. Крістіна це ніяк не коментує і стверджує, що просто підібрала вдалу дієту. Зазначимо, Агілера схудла на 18 кг на рік.

Яка гаряча! Схудла на 18 кілограмів Крістіна Агілера топлес знялася для глянцю

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:25

43-річна Крістіна Агілера стала головною зіркою нового випуску Paper Magazine. На обкладинці журналу вона з'явилася топлес, у шортах-трусах Dsquared, сітчастих колготках та в капорі на голові, передають Патріоти України. Стилісти підібрали для неї дуже...

"Плюнув в душу" зірковій блондинці: Оля Полякова в прямому ефірі накричала на телеведучого Руслана Сенічкіна (відео)

п’ятниця, 30 серпень 2024, 18:52

Українська співачка Оля Полякова в прямому ефірі ранкового шоу посварилася з ведучим, який наполегливо випитував, на кого зі світових зірок орієнтується українка. Експресивна артистка не стрималася та накричала на співрозмовника – Руслана Сенічкіна – н...