Яка гаряча! Тіна Кароль у короткому топі та брюках показала зухвалий образ у новій фотосесії (відео)

Українська співачка Тіна Кароль захопила шанувальників відео з нової фотосесії, передають Патріоти України.

Для знімань виконавиця приміряла стильний образ у сірих кольорах. Тіна була одягнута у стильні брюки з широкими штанинами, а також у короткий топ, який підкреслив її бюст та струнку талію. Свій образ співачка доповнила яскравим макіяжем.

Виконавиця поділилася кадрами з бекстейджу у своїх соціальних мережах. А у якості супроводу відео додала нашумілий трек співачки Майлі Сайрус "Flowers" про сильну та незалежну жінку.

Шанувальникам дуже сподобався дещо зухвалий образ Кароль. Фани помітили, що від Тіни йде потужна жіноча енергія та заявили, що з нетерпінням будуть чекати на фото.

  • Це підпал!
  • Неймовірна красуня!
  • Яка сильне енергетика йде від неї!
  • Скоріше б побачити світлини з цієї фотосесії.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...