Яка гаряча! Тіна Кароль у короткому топі та брюках показала зухвалий образ у новій фотосесії (відео)

Українська співачка Тіна Кароль захопила шанувальників відео з нової фотосесії, передають Патріоти України.

Для знімань виконавиця приміряла стильний образ у сірих кольорах. Тіна була одягнута у стильні брюки з широкими штанинами, а також у короткий топ, який підкреслив її бюст та струнку талію. Свій образ співачка доповнила яскравим макіяжем.

Виконавиця поділилася кадрами з бекстейджу у своїх соціальних мережах. А у якості супроводу відео додала нашумілий трек співачки Майлі Сайрус "Flowers" про сильну та незалежну жінку.

Шанувальникам дуже сподобався дещо зухвалий образ Кароль. Фани помітили, що від Тіни йде потужна жіноча енергія та заявили, що з нетерпінням будуть чекати на фото.

  • Це підпал!
  • Неймовірна красуня!
  • Яка сильне енергетика йде від неї!
  • Скоріше б побачити світлини з цієї фотосесії.

"Була 20 років на дієтах. Все маркетинг": Тіна Кароль розкрила свій секрет чудової форми

вівторок, 19 березень 2024, 11:30

Співачка Тіна Кароль поділилася своїм секретом чудової фізичної форми та стрункості, передають Патріоти України. Відповідаючи на запитання прихильників в інстаграмі, артистка чесно зізналась, що зневірилась в дієтах. Каже, що тепер дозволяє собі все. А...

"Моїм пріоритетом був мій дім, моя родина": Шакіра розповіла про жертви, на які пішла заради Жерара Піке

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

Відома співачка Шакіра, яка болісно пережила скандальне розставання з футболістом Жераром Піке, розповіла про жертви, на які пішла заради стосунків з ним. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України. Виявилося, що зірка тоді вирішила пос...