Яка гаряча! Тіна Кароль зачарувала світлинами у напівпрозорому комбінезоні

Популярна українська співачка Тіна Кароль вразила мережу новою фотосесією у відвертому образі, передають Патріоти України.

Так, артистка постала у незвичному для себе образі. Для фото вона вибрала мереживний комбінезон білого кольору, який підкреслив її підтягнуту фігуру. Кароль обрала ефектні пози, при цьому вона прикривала руками груди - очевидно, для зйомки вона обрала лук без спідньої білизни.

Свій образ співачка доповнила природним макіяжем, а волосся зібрала у високу зачіску з пасмами, що стирчать.

"Вибір не міг бути простішим. Нам обом потрібні були гроші": Аль Пачіно розповів, скільки отримав за зйомки у фільмі "Хрещений батько"

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 9:45

Актор Аль Пачіно, який зіграв одну з головних ролей у фільмі "Хрещений батько", відверто висловився на тему своїх фінансів. Зокрема, він назвав суму гонорару, яку отримав за зйомки у першій частині, а також зізнався, що у певний період життя мав матері...

"Люди не так часто змінюються": Фоззі з ТНМК зізнався, що побився із Фаготом

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 9:33

Вокаліст українського гурту "Танок на майдані Конґо" Олександр Сидоренко, більш відомий під сценічним псевдонімом Фоззі, розповів, як поводить себе у конфліктних ситуаціях. Артист зізнався, що минулої зими побився зі своїм колегою Олегом Михайлютою (Фа...