Яка гаряча! "Вбивча краса": Тіна Кароль показала спокусливі форми у "голій" сукні (фото)

Українська співачка Тіна Кароль зачарувала мережу новими фото. Вона показала спокусливі форми та ніжний образ, передають Патріоти України.

На нових світлинах співачка позує у "голій" сукні з тоненькими бретельками. Тканина ніжно обрамляє тонку талію Кароль. На деяких фото, особливо чорно-білих, важко одразу помітити одяг. Здається, ніби співачка позує без нього.

Особливу "родзинку" додає зона декольте. Тоненькі бретелі тримають усю сукню, а зверху, біля шиї співачки, розміщено цікавий акцент - ще одна бретелька, яка нагадає хлистик. Рожеву сукню співачка доповнила ніжним макіяжем. Губи Кароль підкреслила соковитою помадою.
Для нової фотосесії Кароль також приміряла незвичну для себе зачіску. Останнім часом співачці роблять об'ємні локони, а цього разу її волосся прибрали від обличчя.
"Сила жіночності дійсно надзвичайна, особливо, в складний період. Українки мають вроджену здатність залишатися міцними та стійкими в умовах негараздів, надихаючи оточуючих своєю незламною впевненістю та грацією", - прокоментувала свої світлини Кароль.

Реакція коментаторів:

  • "Вбивча краса! Ви неперевершені"
  • "Від деяких фото в мене щелепа опинилась на підлозі"
  • "Ой, я на першому фото не одразу сукню побачила. Думаю, ого, Тіна дала вогню!"

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...