Яка красуня! Дружина Олега Винника підкорила романтичним образом у стилі 30-х (фото)

У Мережі з'явилося нове відео за участю Олега Винника та його таємної дружини Таїсії Сватко, більш відомої як Таюне. Артисти приховують своє особисте життя, хоч у ЗМІ неодноразово з'являлася інформація про те, що виконавець та його бек-вокалістка вже давно одружені та навіть виховують дорослого сина, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі Олега Винника в Інстаграм з'явився новий відеозапис. У кадрі постала чарівна красуня-блондинка Таюне та сам артист із музикантами. Вони виконали популярну пісню "Ніно" в акустичній версії, зачарувавши фанів новим варіантом улюбленого треку. Цікаво, що в Мережі раніше з'явилася інформація про те, що співак більше не може співати, через що він скасував кілька своїх концертів до весни наступного року.

У кадрі Таюне постала в розкішній чорній сукні з корсетом, без бретелей, та з довгою блискучою напівпрозорою спідницею з високим розрізом. Образ виконавиця завершила широким поясом на талії та елегантними туфлями. Волосся дружина Олега Винника залишила розпущеним, перекинувши його на один бік.

"Чудово", "О боже мій, ця версія дуже красива. Тільки у дівчини голос дзвінкіший", "Браво", "Яке прекрасне і душевне виконання!!! Заворожує", "Зачаровує", "Які ви красиві з Таюні - неперевершений дует", - пишуть шанувальники.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...