Яка красуня! Катя Осадча похвалилася плоским животом у роздільному купальнику (фото)

Поки Юрій Горбунов приємно проводить час у Парижі, де з екскурсіями вивчає цікаві та історичні місця французької столиці, його дружина Катя Осадча вирушила у відрядження. Опинившись в Абу-Дабі, де стоїть тепла сонячна погода, незмінна ведуча програми "Світське життя" просто не могла не поринути у басейн, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм зі своїми численними шанувальниками успішна українська телезірка поділилася своєю подорожжю. 38-річна Катя Осадча поїхала з холодного Києва, де стоїть мінусова температура, і приїхала у чудове місце, де сонячно цілий рік.

"Готова до літа. Вчора -2, сьогодні +27. Привіт, літо, є шанс, що купальник дістану. Плавати зараз чи зранку?", - поцікавилася у своїх шанувальників знаменитість.

Оскільки багато хто проголосував за "зараз", Катя Осадча і справді вирішила зануритися, попри пізню годину. Ведуча, яка народила третю дитину у серпні 2021 року, одягла роздільний чорний купальник з ліфом без бретелей та плавками-шортиками.Через три місяці після народження сина, народивши третю дитину напередодні 38-річчя, зірка дуже швидко прийшла у форму. Катя Осадча ніби й не була вагітна, бо вже може похвалитися плоским животом, вузькою талією і красивою підтягнутою шкірою.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...