Яка красуня! У мережі з'явилося рідкісне фото Сєдокової з донькою Монікою, що живе в США

Чоловік Анни Сєдокової, баскетболіст Яніс Тімма, показав рідкісну фотографію співачки з усіма її дітьми - сином Гектором і дочками Аліною і Монікою. Відзначимо, що після розлучення середня дочка Моніка залишилася жити в США з батьком Максимом Чернявським, а після судової заборони співачці не можна показувати дівчинку в соцмережах, зазначають Патріоти України.

Що ж, вона цього і не робила, а знімок був розміщений в Instagram її нинішнього чоловіка. На фото 10-річна Моніка стоїть в обнімку з мамою в компанії брата, сестри Аліни і Яніса. Для сімейної фотосесії все приміряли білосніжні вбрання в одному стилі. Лише Сєдокова віддала перевагу золотій сукні на тонких бретелях. Цим знімком Тімма привітав кохану з днем матері.

"У нас досі немає нашої спільної фотографії, і навіть ця тут - ще не всі. Це найближче, що ми маємо. Кожен раз когось не вистачає на іншому кінці світу. Але я хочу сказати, що ти, Анна Сєдокова, одна з кращих. Твоя пристрасть і бажання показати і дати дітям краще життя, яке тільки можна, неймовірні. Залишайся завжди такою, тому що я впевнений, що ще більше попереду. Щасливого Дня матері", - написав Яніс.

Ймовірно, він мав на увазі, що в кадрі не вистачає його сина від попереднього шлюбу, який залишився в Латвії з мамою. Підписники Анни, які давно не бачили Моніку, відзначили в коментарях, що вона сильно подорослішала і росте справжньою красунею, а також дуже схожа на свою зоряну маму.

  • Як виросла Моніка, просто очманіти
  • Моніка, яка красуня неймовірна
  • Ооооо, хоч у вас на сторінці середню донечку побачили. Ураааа! Ви справжній мужній мудрий чоловік і чудова людина! Красива сім'я
  • Моніка шалено красива
  • Діти у Ані красиві виходять, невже Аня вагітна?
  • Боже мій, стільки краси в одному фото! Любові і щастя вашій родині!
  • Моніка це маленька Аня. Красуня
  • Очманіти, Мона... Яка красива. Фото світиться любов'ю. Щаслива сім'я
  • О, Боже, які всі красиві. Будьте щасливі
  • Яка Мона стала красуня
  • Красива мама - красиві діти, і так, Моніка - копія мами

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...