Яка спекотна! Настя Каменських в атласній сукні зачарувала глибоким декольте (фото)

Настя Каменських вміє дивувати своїми оригінальними й гарячими вбраннями та яскравим макіяжем. І саме такою - спокусливою - співачку знову побачать глядачі нового випуску шоу "Маска", який вийде в ефірі каналу "Україна" 4 грудня о 21:00, передають Патріоти України.

У ефірі зірковий детектив "Маски" продемонструє трендовий мікс стилів: атласну блакитну сукню з глибоким декольте співачка доповнила зеленим оверсайз-жакетом, накинутим лише на одне плече. Завершують цей стильний образ масивні аксесуари - чорно-білі браслет і сережки.

"Я вже була і цукерочкою, і чорною малиною, а цієї суботи, здається, хтось начаклував, бо в мене тільки половина жакета. Тому з одного боку я - строгий детектив, а з іншого - NK", - прокоментувала свій новий образ Каменських.

Надзвичайно яскравий у Насті й макіяж очей у синіх тонах, і не менш оригінальна зачіска - висока гулька з випущеними пасмами.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...