"Яка сукня, які ноги": Схудла Наталя Могилевська викликала фурор новим виходом у світ (фото)

Наталя Могилевська за останній рік дуже змінилася. 46-річна виконавиця скинула десяток зайвих кілограмів, захоплює своєю стрункою фігурою та молодим обличчям, передають Патріоти України.

Днями артистка з'явилася на церемонії нагородження премії "Українська пісня року", в рамках якої три її пісні було визнано найкращими хітами тридцятиліття.

"…три мої пісні визнали найкращими піснями тридцятиріччя. Мої голд хіти! "Відправила меседж", "Місяць", "Відірватись від землі"! Українська Пісня Року. Михайло Михайлович (Поплавський), дякую Вам за запрошення. Вечір був феєричний!" – зазначила у публікації Наталя Могилевська.

На заході успішна українська виконавиця з'явилася у дуже цікавій чорно-білій сукні з одним довгим рукавом, еполетами та масивними прикрасами, глибоким V-подібним декольте та високим ефектним розрізом на спідниці до стегна. Образ Наталя Могилевська завершила нюдовими човниками, надягла масивний багатошаровий браслет, трохи підкрутила волосся на кінцях і нанесла яскравий макіяж.

Шанувальники прийшли в захват, відзначаючи не лише досягнення артистки, а і її квітущий зовнішній вигляд.

"Та ще й одна з кращих і натурально-красивих співачок тридцятиліття!!!", "Шикарна жінка! Талановита! Ідеальна ніжка", "Яка сукня, які ноги, який приклад для наслідування!", "Ноги красиві", "Класна сукня та фоточка супер", "Наташа - ви дуже позитивна та справжня", - пишуть шанувальники.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...