"Якби я тільки знала": Дружина Павліка зробила зізнання про відпочинок з сином у Туреччині (відео)

Віктор Павлік з молодою дружиною Катериною Репяховою і тримісячним синочком Мішею вирушили наздоганяти літо в Анталію. Зіркова сім'я в перші дні зіткнулася з проблемою – малюкові було складно адаптуватися до нових умов: він багато плакав, майже не спав і його мама було зовсім зневірилася, але потім все нормалізувалося, зазначають Патріоти України.

І ось, після п'яти днів на курорті Катерина поділилася в Instagram останніми новинами і розповіла, що синочок вже пристосувався до нових умов, вся сім'я почуває себе чудово і безтурботно релаксує.

Дружина Павліка в топі і довгою строкатою легкої спідниці в природних тонах прогулялася по пірсу, тримаючи на руках синочка. Вона кружляє малюка і посміхається в камеру.

"П'ятий день нашого відпочинку. Ми повністю адаптувалися. Мішенька спить по дві години і довше. Їздить, гуляє в колясці. Як і раніше все уважно розглядає. У басейні отримує задоволення. Якби я тільки знала в перші дні, що це питання часу, я б так не переживала", - зізналася дружина співака.

Вона додала, що погода на курорті стоїть відмінна. "Зараз дуже комфортні вечори по температури. І вдень досить жарко, коли виходиш з води", - поділилася подробицями Катерина.

За прогнозом з вівторка в Анталію прийдуть дощі, але зіркова сім'я не сумує – все одно в теплій Туреччині їм комфортніше, ніж в осінньому прохолодному Києві.

Підписники Катерини були зворушені відео мами і синочка.

  • Ви велика молодець
  • Ви дуже красиві
  • Які ви хороші
  • Мішенька - янгол

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...