"Якби не ця історія з Україною": Макаревич розповів, як Росія споганила йому життя

Лідер групи "Машина часу" Макаревич Андрій Макаревич дав відверте інтерв'ю, де в черговий раз підкреслив абсурдність російської війни проти України, передають Патріоти України.

З молодою дружиною і сином вони живуть тепер в Ізраїлі. Музикант не став залишатися в країні, яка бомбить мирні українські міста. Але поки що він не відчуває себе ізраїльтянином.

"Поки мені дуже заважає слабке володіння мовою. Я пізно взявся за її вивчення. Взявся б я років двадцять тому, я б вже легко і вільно говорив. А це дуже важлива, може бути, навіть перша річ для вивчення країни", - заявив Макаревич в інтерв'ю виданню "Весті".

Війна Росії стала тим болем для артиста, з якою доводиться справлятися кожен день. "Якби не ця історія з Україною, я був би абсолютно щасливий. Це сильно затьмарює існування", - підсумував Макаревич.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...