Яке диво! Дмитро Коляденко розповів про поповнення у сім'ї та показав свого маленького "принца" (фото)

Дмитро Коляденко неодноразово зазначав, що в його житті нікого не залишилося окрім сина. А тому він не раз замислювався про ще одну дитину – і вона у нього з'явилася. Відомий український хореограф показав світові нового члена своєї родини, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм зірка програми "Шанс" опублікував серію нових фотографій, на яких з'явився разом зі своїм "чадом" – чарівним кучерявим вихованцем з шерстю кольору карамелі.

"Зустрічайте! Це-Принц ДЕННІ!! Мій Новий Друг!!! Прошу Любити і Жалувати!!!" – зазначив у публікації Дмитро Коляденко, супроводживши запис хештегами "кохання з першого погляду" та "життя прекрасне".

Стало відомо, що хореограф завів собі собаку - той пуделя на прізвисько принц Денні, який тепер скрасить йому самотність і подарує безліч приємних турбот у вигляді ранкових і вечірніх прогулянок, приготування їжі, ігор, ну і не без порваних кімнатних тапочок і диванних подушок.

"Чарівність! Красень", "Яке диво", "Лапусик", "Ви схожі", "Бусичка", "Клас", "Хорошенькі", "Прекрасний принц нехай радує і йому пощастило з господарем", - захоплюються шанувальники, бажаючи Дмитру Коляденко багато щастя та радісних днів із вихованцем.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...