"Яке ти відношення маєш до українського шоубізу?": Степан Гіга розкритикував артистів, які співали російською мовою

Народний артист України Степан Гіга відповів, як ставиться до виконавців, які після початку повномасштабної війни почали співати українською мовою, хоч до 24 лютого цього не робили. За словами співака, такі зірки "перевзулися" і здобули ще більшої популярності, передають Патріоти України.

Сам естрадний виконавець не вважає подібні зміни подвигом. Відповідний коментар пролунав в інтерв'ю на YouTube "Розмова"

Степан Гіга, який все життя співав україномовні композиції, заявив, що йому не раз пропонувал співати російською, проте він не хотів догоджати носіям російської мови. Артист не вважає, що російськомовні співаки мають відношення до українського шоу-бізнесу.

"Зараз шапочка змінилася. Перевзулися і кожен розповідає, що вже відмовився від російських пісень. Ну і що? Хіба це якийсь подвиг? Це потрібно було з самого початку розуміти, для кого ти робиш, для чого ти робиш. Я вважаю так, раз ти робиш для росіян, то яке ти відношення маєш до українського шоубізу?" – сказав Степан Гіга.

Також артист зауважив, що тих, хто "перевзувся", український народ почав носити на руках, тоді як до україномовних зірок ставляться як до належного.

"Чомусь воно так є. Коли почали перемальовуватися хлопці, які мають відношення до шоубізу, вже починають співати по українськи. Їх підняли красиво, а тих, хто завжди робив український продукт, – хай собі робить", – сказав виконавець.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...