"Які гарні ноги. Просто Барбі": Полякова у бікіні виставила свої принади у водоспаді (фото)

Українська співачка Оля Полякова, яка днями «завдала удару у відповідь» Валерію Меладзе (він назвав артистку "фріком"), вирішила відволіктися від сумних думок і згадати у своєму Instagram, як вона насолоджувалася відпочинком в Туреччині, повідомляють Патріоти України.

«Це був незабутня відпустка в „італійському“ готелі, який потопає в ідеально доглянутому ботанічному саді, але у Туреччині! Шикарне місце для таких знімків», — написала артистка у коментарі до фото.

При цьому вона опублікувала серію фотографій, позуючи в бікіні у фонтані, виконаному у вигляді водоспаду.

При цьому на перший план зірка виставила свої ноги неймовірної довжини, а також показала спокусливу фігуру.

Звичайно, не обійшлося без фотошопу, на що їй справедливо вказали фоловери, але в цілому, дивлячись на знімки, можна собі уявити, як дзюрчить вода, та поринути у прохолоду серед пекельної спеки.

Тож не дивно, що першою на пост відгукнулася Слава Камінська. «Досить мені нерви тріпати», — написала Слава, яка сидить у задушливому місті.

Інші читачі аккаунта були більш доброзичливими. «Це не ноги, це восьме чудо світу», «Які гарні ноги. Просто Барбі», — написали вони.

А ще частина шанувальників вирішила, що такими фото Оля вирішила «помститися» Валерію Меладзе, який в одному з недавніх інтерв'ю назвав її «фріком».

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...