"Які ми гарні!": Дзідзьо ніжно обійняв за талію чарівну блондинку, розсердивши свою куму (фото)

Український співак Дзідзьо, розлучення якого стало відмінним шансом для додаткової «розкрутки» ексдружини Ярослави (Slavia) та куми Олі, схоже, більше не переживає про те, що сталося і повністю може дозволити собі віддатися творчості. Тепер Михайло публікує куди більш веселі фотографії, зазначають Патріоти України.

Так, кілька годин тому Дзідзьо «засвітився» у компанії чарівної блондинки, телеведучої та актриси Лілії Ребрик, яку він ніжно обійняв за талію.

«З неймовірною красунею», — підписав він фото.

«Які ми гарні», — прокоментувала фото Ребрик.

Знімок, очевидно, зроблений на одному з концертів, який вели Лілія та Михайло. Звичайно, ніхто з прихильників навряд чи міг припустити думку про те, що між Лілією, яка одружена з хореографом Андрієм Диким і виховує двох прекрасних дочок, можуть бути якісь «підозрілі» або романтичні стосунки.

Проте, кума Дзідзьо Оля Цибульська опублікувала фразу, яку важко перекласти, та яка, очевидно, висловлює крайній ступінь досади — адже ще недавно Михайло часто красувався на фото саме з нею.

Деякі читачі сторінки дорікнули співаку у тому, що, мовляв, його колишня Ярослава набагато красивіша і талановитіша, але це, ймовірно, дуже суто особиста думка.

Більшість же фоловерів Хоми пораділи за нього й за Лілію, попросивши лайками продовжувати виступати разом і радувати шанувальників своєю творчістю.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...