"Якщо я бачу серйозних чоловіків": Полякова відверто розповіла про сексуальну агресію і пікантні пропозиції після концертів (відео)

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що за шість років її гастрольної діяльності їй жодного разу не пропонували інтимний зв'язок після концерту. За словами артистки, її енергетика дуже сильна, вольова і чоловіки навіть побоюються і поважають зірку. Про це вона розповіла у програмі "Kyiv LIVE", передають Патріоти України.

"Якщо я бачу серйозних чоловіків, які, напевно, через нахабство своє могли б щось, то навіть вони у мене як зайчики хороводи водять", – сказала Полякова.

Щодо сексуальної агресії співачка повідомила, що такого поняття у неї немає. Як розповіла знаменитість, вона дуже критична до себе. "Я, напевно, найстрогіший критик і найжахливіший хейтер. Щоб мені сподобатися собі, то це дуже рідко відбувається, я вмію подивитися на себе з боку", – додала артистка.

Коротко про знаменитість:

  • Оля Полякова – українська співачка, телеведуча й акторка. Перший альбом під назвою "Приходь до мене" був анонсований у квітні 2000 року в межах презентації проєкту "Продюсування українських виконавців".
  • Через вісім років вийшов максісингл "Суперблондинка", який ознаменував появу нового образу Олі Полякової – Суперблондинки – і однойменної шоу-програми.

Цікавий поворот: Завдяки Меган Маркл бізнес її свекра короля Чарльза III пішов угору

вівторок, 23 квітень 2024, 14:38

Новий проєкт Меган Маркл, - американський фруктовий сад Rivera Orchard, який стартував 14 березня, мав несподіваний вплив на бізнес короля Чарльза III. Днями 42-річна герцогиня Сассекська розіслала першу продукцію свого нового лайфстайл-бренду, а саме ...

"Для нас важливо попри все": Ексдружина Потапа зізналася, чи спілкується їхній син з батьком і як реагує на скандали довкола репера

вівторок, 23 квітень 2024, 14:30

Ексдружина репера та продюсера Потапа, продюсерка Ірина Горова розповіла, у яких стосунках її 15-річний син Андрій перебуває з батьком. Як зізнається продюсерка, ніщо не може завадити спілкуванню Потапа з сином і вони зараз у чудових стосунках, переда...