"Якщо почати розмотувати, то ця ниточка...": Сергій Притула висловився про Руслана Ханумака, який втік за кордон під час війни

Відомий український волонтер, громадський діяч Сергій Притула прокоментував виїзд актора і гумориста Руслана Ханумака за кордон, передають Патріоти України.

Як відомо, Ханумак запевняв, що перетнув кордон під час повномасштабного вторгнення, тому що в нього нібито є відстрочка через астму. Однак потім комік видалив свій допис. Українські журналісти з'ясували, що актор покинув батьківщину ще за два місяці до того, як публічно оголосив про це.

Притула наголосив, що своїм вчинком Ханумак кинув тінь на усіх знаменитостей, бо суспільство починає думати, що всі публічні особи виїжджають за межі України, аби втекти.

"Він виїхав, усім ручкою помахав і сказав: "Нехай я буду ухилянт чи зрадник, але буду зі своєю дитиною". Коли ти публічно впізнавана людина, і ти суспільству, яке страждає в часи війни, і мільйони людей не можуть побачити своїх дітей, кажеш: "А я можу, я виїхав". І тут постає питання, а як ти виїхав?" – сказав Сергій.

Волонтер додав, що насправді проблема не втому, що гуморист виїхав за кордон, а в тому, яким чином йому це вдалося. Громадський діяч вважає, що ті, хто "випустив" Руслана мають понести відповідальність.

"В українському суспільстві неймовірно високий запит на справедливість. Проте українська влада, транслюючи цей запит назовні, не займається цим почуттям справедливості всередині українського суспільства. Напевно, ми ніколи не дізнаємося, яким чином Руслан Ханумак виїхав з України. Якщо почати розмотувати, то ця ниточка до якогось клубочка ж доведе. Хто пропустив? На яких підставах? Це дуже сумно", – вказав Притула.

За ці гроші можна купити п'ять Ferrari: Найдорожчий FIAT в історії виставили на аукціон. Власник планує продати шедевр автопрому десь за два млн доларів. Що робить 70-річне купе таким унікальним

четвер, 25 липень 2024, 12:00

У США на аукціон RM Sotheby’s виставили купе FIAT 8V 1953 року. За автомобіль планують отримати від 1,8 до 2,3 мільйона доларів — як за п'ять новеньких Ferrari 12Cilindri. Про унікальну машину розповіли на сайті аукціонного дому, зазначають Патріоти Ук...

"Ніколи не сприймала як чоловіка": Христина Соловій зізналася, чи був у неї роман зі Святославом Вакарчуком

четвер, 25 липень 2024, 9:59

Популярна українська співачка Христина Соловій вперше прокоментувала чутки про роман з лідером гурту "Океан Ельзи", відомим музикантом Святославом Вакарчуком. Зірка зізналася, чи справді між нею та її наставником були романтичні стосунки, передають Пат...