"Якщо ти не заспокоїшся, то я тебе вб'ю": Відома акторка поскаржилася на аб'юзивні стосунки

Українська акторка Ірина Кудашова, яка відома за серіалом "Школа", фільмом "Смак свободи" та іншими кінороботами, вперше розповіла про аб'юзивні стосунки, передають Патріоти України.

Виявилося, що у 18 років вона зустрічалася з хлопцем, який її принижував, маніпулював та робив боляче. Проте дівчина терпіла та не йшла від нього.

"В мене не було фізичного насилля, але воно було моральне. Але якщо і далі стосунки б продовжилися, то було б фізичне. Хлопець якось сказав: "Якщо ти зараз не заспокоїшся, то я тебе вб'ю". Мені стало так страшно за своє життя. Я розумію, що людина в пориві агресії може що завгодно зробити. Я плакала, я навіть боялася голосно плакати, щоб він не почув. Потім заспокоїлася, прийшла лягла в ліжко і ніби нічого не було", - розповіла Ірина в програмі "У ліжку".

Вона також додала, що інколи екс-обранець змушував її робити у ліжку те, чого дівчина не хотіла. Проте попри болісний досвід, її наступні стосунки теж були аб'юзивними.

"Були погані стосунки та думаю, що все, наступні будуть кращі. Але ні. Я знову хотіла заслужити кохання, нам відпочинки я постійно вигадувала своїм коштом, але дорікань було більше. Я захищала його перед батьками, всі бачили, що він до мене дуже погано ставиться. А я його захищала. Я шукала йому роботу, я йому знаходила проекти, я все для нього робила", - наголосила акторка.

А потім дізналася, що хлопець їй зраджує з колишньою. Той період Ірина згадує так: "Це були емоційні гойдалки. Був такий любовний трикутник, як потім виявилось. Пам'ятаю ніч, коли він не виходив на зв'язок один день. Я не сплю, телефон просто кожні 5 секунд набираю, а він просто не захотів зі мною спілкуватися, він поїхав до колишньої".

Та імен своїх колишніх обранців вона називати не хоче, адже їм вже вибачила. А головне - це зрозуміла, що варта кращого ставлення та радить всім дівчатам не знецінювати себе.

"Моя історія": Аліна Гросу офіційно підтвердила друге заміжжя і вперше зізналась, як її зраджував відомий актор

вівторок, 30 квітень 2024, 5:00

У своєму Instagram артистка зізналась, що раніше публічно жодного разу не розповідала про стосунки з цим популярним артистом. Утім, такий досвід в її житті був, і це сталося між першим та другим шлюбом. Виконавиця не стала називати ім'я відомого актора...

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...