"Якщо ви вільна, виходьте за мене заміж": Даша Астаф'єва вразила фанів новою "голою" зйомкою (фото)

Українська модель та співачка Даша Астаф'єва знялася топлес й поділилася кількома "гарячими" знімками з шанувальниками. Фото вона опублікувала у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Для ревнощів завжди або рано, або пізно. Ти, виходить, або даремно ревнуєш, або тебе вже замінили новим елементом", – підписала вона знімки.

На фото Даша позує топлес, прикриваючи груди руками.

"Ви гарна жінка, але я не розумію, що вам зіркам не вистачає? Такі фотографії... явно щось не вистачає", "Дашо, якщо ви вільна, виходьте за мене заміж", "Шикарно, як завжди", "Най-най крута модель, співачка та просто дівчина", – відреагували шанувальники.

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...