"Якщо знадобиться піти бабам на фронт, піду": Знаменита російська ведуча зібралася воювати проти України

Відома російська телеведуча Лєра Кудрявцева, яка з перших днів війни мовчала, але незабаром підтримала політику диктатора Путіна, зробила гучну заяву, передають Патріоти України.

Кудрявцева не приховує, що переживає з приводу війни і оголошення мобілізації в РФ. За словами ведучої, вона готова допомагати країні-агресору.

"Я завжди була емпатом. Завжди переживала за все більше за інших. Клянусь! Я більше ніколи не скажу, що мене нічим здивувати. Не хочу писати, але доведеться. Проте... Мене особисто не питали, чого я хочу. Я живу в Росії і якщо вже знадобиться піти бабам на фронт. Піду. Всі вільні", - оголосила Кудрявцева в соцмережі.

Ведуча також заявила, що і її син теж не залишиться осторонь після оголошення часткової мобілізації. "Що тут думати. Треба, значить, треба", - сказав вона.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...