Яким був молодий танцюрист Чапкіс: Син артиста показав унікальні кадри (фото)

Грег Чапкіс, син Григорія Чапкіса, сумує за батьком, життя якого обірвалося 13 червня. Спадкоємець хореографа публікує архівні фотографії та згадує різні періоди його життя, передають Патріоти України.

На нових кадрах Чапкіс-молодший показав, яким його знаменитий батько був в молодості. Грег розмістив в "сторіз" кілька чорно-білих знімків, на яких Григорій Миколайович сфотографований під час танцю.

На унікальних фотографіях молодий танцюрист зображений на сцені, коли він виконував гопак. На ньому - шаровари, вишиванка, чоботи та козацька шапка.

У той час Чапкіс був частиною танцювального ансамблю імені Вірського, якому присвятив 26 років свого життя. В цей художній колектив юний танцюрист прийшов в 16 років. Він був задіяний майже у всіх його хореографічних постановках, брав участь в 70 зарубіжних гастрольних поїздках. Цей період був одним з найяскравіших у житті покійного танцюриста.

До того, як стати частиною знаменитого колективу, юний Чапкіс навчався в залізничному училищі й танцював в ансамблі пісні і танцю суспільства "Трудові резерви". Одного разу в складі цього колективу підліток-танцюрист виступив в старому кремлівському театрі, і цей вечір, як згадував Григорій Миколайович, змінив його життя назавжди. Після концерту його несподівано підхопив Сталін, який сидів у першому ряду, та посадив до себе на коліна, а потім вручив коробку з наручним годинником.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...