"Ялинка - дерево, в дереві мізків немає": В'ячеслав Узєлков "розніс" українку Йолку за виступи в РФ

42-річний професійний боксер і шоумен В'ячеслав Узєлков висловився на адресу уродженки Ужгорода Єлизавети Іванців, вона ж - співачка Йолка, яка без найменших докорів сумління продовжує "годуватися" у країни агресора, яка бомбить мирне населення її батьківщини, передають Патріоти України.

Нещодавно Йолку спіймали на гарячому - артистка ретельно замовчує війну в Україні, однак виступає на корпоративах у Сочі. При цьому вона не забула виконати свій хіт Прованс, в якому згадується аеропорт в Борисполі (Україна).

Подібне блюзнірство викликало чимало обурень в мережі. Повз цього випадку не зміг пройти Узєлков - він розповів, що Йолка завжди цуралася українських колег, і зараз її мовчання - злочинне.

"Доречі, пам'ятаю ще далекі часи, коли ми змагались на тв шоу,, битва націй,, і ця [жінка легкої поведінки - нецензур.], працюючи на українському тв, жодного разу не підійшла і не привіталась з нашою командою. Так тепер, давайте в коментарях нагадаємо, яка [жінка легкої поведінки - нецензур.] працювала і жила в Україні, а зараз засунула язика в свою [сідниці - нецензур.]",- поділився боксер.

У коментарях співачку Йолку називають путінською підстилкою, і, схоже, нітрохи не шкодують, що зрадниця покинула Україну:

"Таким тут немає що робити! путінська підстилка!"

"Продалася".

"Продала Україну - продасть і росію. Треба тільки час..."

"Ялинка - дерево... У дереві мізків немає..."

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...