Ідеальна пара? Леся Нікітюк і Михайло Заливако заінтригували спільним фото

Леся Нікітюк, яка нещодавно приголомшила неймовірно довгими ногами, здивувала незвичним фото з головним героєм романтичного шоу Холостяк 11 Михайлом Заливаком. Світлинами, на яких вона бере з рук Холостяка келих ігристого замість троянди, зірка поділилася в Instagram, передають Патріоти України.

"Розочка від Холостяка - це всього лише запрошення на побачення. Келих ігристого - це назавжди", - підписала фото Нікітюк. Зауважимо, що українських зірок сфотографували у столичному гольф-клубі. Реакція мережі не змусила довго чекати. Фани Лесі одразу взялися коментувати пост, називаючи її з Заливаком гарною парою.

  • Гарна пара могла б бути
  • Як пасуєте одне одному
  • Підкорила Холостяка з першого погляду
  • Відчуваю, що у наступному випуску Холостяка буде чотири учасниці
  • Ось вона - переможниця
  • Ідеальна пара.

Також багато дописувачів підмітили, що телеведуча має прекрасний вигляд і могла б скласти непогану конкуренцію дівчатам з шоу Холостяк.

До речі, багато фанів бачать у Нікітюк нову Холостячку. Тож не виключено, що після Злати Огнєвіч у проекті візьме участь саме Леді Ле.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...