"Їдемо до суду": Катерина Реп'яхова знову подала позов проти екс-дружини чоловіка

Дружина та концертна директорка українського артиста Віктора Павліка Катерина Реп'яхова знову судиться з колишньою артиста Лорою Созаєвою. Про це вона повідомила в Instagram, передають Патріоти України.

Раніше Катерина вже подавала заяву до суду на Созаєву, оскільки хоче відсудити у жінки моральну компенсацію за те, що вона назвала її "нешановною" та "нахабною тварюкою". Тоді суд відхилив позов через неправильне оформлення документа. Репяхова з адвокатом виправила всі помилки та звернулася до суду повторно.

Цього разу з Катериною до суду поїхав й Віктор Павлік. "Їдемо з чоловіком до суду", - зазначила Катерина.

Додамо, що нещодавно блогерка розповіла про конфлікти у їхній родині. За словами Реп'яхової, дуже образив її тим, що не підтримав наміри судитися з Созаєвою. Очевидно, артист став на бік дружини.

Ситуація в сім'ї Віктора Павліка і Катерини Репяхової - що відомо

У жовтні цього року Павлік вляпався в скандал. Його екс-дружина заявила, що він виганяє її з квартири.

"Я худну дуже швидко. Не знаю, як інші, а мені достатньо сказати, що мене виселяють з квартири і я відразу стаю як тростиночка", - розповіла Лариса Созаєва.

На таку заяву відповіла нинішня дружина Павліка. Репяхова розкрила подробиці скандалу з його колишньою і заявила, що ніхто Созаєву з квартири не виселяє. Їй запропонували вигідний договір, але вона відмовляється жити за свої гроші.

Після цього молоду дружину Павліка атакували недоброзичливці. Реп'яхова поскаржилася, що її "хочуть знищити". У відносинах зоряної пари сталася серйозна сварка, а незабаром заплакана дружина артиста натякнула на розлучення.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...