"Йдемо різними шляхами": Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком висловилася про їхні стосунки

Прима Національного театру опери та балетуКатерина Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком Олександром Стояновим висловилася про їхні стосунки, передають Патріоти України.

Вже тривалий час ходять плітки про розрив подружжя. Танцівники відмовляються коментувати стосунки одне з одним та ділитися бодай якимись подробицями. Утім, в інтерв'ю nv.ua Кухар привідкрила завісу особистого життя та зазначила, що вони зі Стояновим "йдуть різними шляхами".

Також балерина прокоментувала скандал довкола свого чоловіка, який розгорівся на тлі того, що вінза кордоном виступає з виставою "Лебедине озеро", музику до якої написав російський композитор Петро Чайковський. Кухар наголосила, що жодним чином не впливає на творчість чоловіка та не радить йому нічого.

Тим не менш, танцівниця зазначила, що не варто забувати про досягнення Стоянова. Артистка зазначила, що танцівник єдиний, хто нині представляє балет "Лісова пісня" на трьох континентах.

"Я не буду за Олександра коментувати його діяльність. Ніколи не радила йому нічого по роботі, він самодостатня доросла людина й завжди робить так, як вважає за потрібне. Й тим паче зараз, ми йдемо різними шляхами. Водночас треба відзначити, Стоянов єдиний продюсер, хто зараз усьому світу показує балет "Лісова пісня" на трьох континентах", - наголосила Кухар.

Нагадаємо, чутки про розлучення Катерини Кухар та Олександра Стоянова ширяться від жовтня 2023 року. Спочатку балерина показалася із новою зачіскою та заявила, що жінка йде до перукаря, коли в її особистому життя стаються зміни. Згодом і Стоянов почав натякати на розрив, коли назвав балерину лише "матір'ю його дітей".

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...