"Ідіть ви нах*й, моск*лі": Харчишин зізнався, що його родичі-українці в Росії думають про війну

Відомий український рок-музикант, фронтмен гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин зізнався, що змушений був заблокувати своїх родичів-українців, які багато років живуть в Росії. Артиста шокувало, як пропаганда вплинула на уродженців України, які навіть вдома спілкуються рідною мовою, передають Патріоти України.

Валерій Харчишин спершу спробував відкрити їм очі на брехню Кремля, але згодом просто заблокував. Про це він розповів в інтервʼю на YouTube-каналі "Розмова"

За словами зірки, в російському Мурманську живуть його родичі, які переїхали в РФ ще за часів СРСР. Попри те, що українці зберегли в сімʼї любов до батьківщини, пропаганда змогла навʼязати їм терористичні погляди.

"Пропаганда однаково впливає як на родичів, так і на чужих. Вони загублені і вражені, інфіковані пропагандою. Що б я не говорив, не показував, племінник не вірив... Я йому сказав: "Ідіть ви нах*й, моск*лі. Родичів у мене більше немає. Немає жодного "хорошого" росіянина. Ми вас будемо вбивати", – поділився музикант.

Він також натякнув рідним, щоб трималися подалі від військкоматів, якщо не хочуть випадково зустрітися на передовій з сином Валерія Харчишина, який воює за свободу України.

"Через якийсь час зруйнували моє майно – будинок, в якому ночував цей племінник. Я його розблокував, пишу: "Ось, дивись. Тепер віриш? Ти тут спав". Тиша... Його мама зателефонувала своїй мамі – моїй тітці – і сказала вимкнути українське телебачення, бо там одні фейки", – розповів Валерій Харчишин. Артист зізнався, що поведінка та позиція родичів не вкладаються в нього в голові.

Відомий український актор вперше став батьком

четвер, 27 червень 2024, 17:49

Відомий український актор Марк Дробот, який грав у серіалах "Обіцянка Богу" та "Кріпосна", вперше став батьком, передають Патріоти України. Первістка артистові народила його кохана Марина Бондарчук. Радісну новину повідомили на сторінці "Молодого театр...

"У добру путь": Відомий український актор-військовий одружився з коханою після п'яти років стосунків

четвер, 27 червень 2024, 16:30

Зірка серіалу "Обіцянка Богу", український актор Юрій Феліпенко, який служить в лавах ЗСУ, одружився зі своєю дівчиною Катериною Мотрич, передають Патріоти України. Пара перебуває в стосунках вже протягом п'яти років. Закохані розуміли, що рано чи пізн...