"Йди випий і лягай спати": Ткач зізнався, чи знали учасники "Кварталу 95" завчасно про наступ Росії і де його заскочила війна

Актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач розповів, як для нього почалася війна. Коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення до України, для актора Юрія Ткача це стало несподіванкою, передають Патріоти України.

У мережі ж почала розповсюджуватися інформація, що учасники "Кварталу 95" завчасно знали про наступ РФ. У програмі ЖВЛ Ткач це все заперечив. Актор додав, що всі дізналися новини про війну від ЗМІ.

"Не було такого, що у нас в "Кварталі" там якась інформація була, або в групах десь, або Зеленський комусь зателефонував", - прокоментував Ткач.

Щоправда, у актора все ж була певна інформація. Про наступ Росії здогадувалася дружина Юрія. У Вікторії брат працює в певних органах, тож попередив сестру. Дружина Ткача одразу ж розповіла про це все чоловікові та забрала його з прем'єри фільму додому.

"Мене Віка аж витягувала, каже: "Давай, пішли". Я кажу: "Що сталося?". Вона каже, що війна. А у неї брат працює в певних органах, зателефонував, сказав, що так", - пригадав Юрій.

Утім, Ткач до останнього не вірив, що розпочнеться повномасштабна війна. Актор навіть зателефонував товаришеві Євгену Кошовому, аби обговорити з ним це все. "О першій годині ночі я зателефонував йому, кажу: "Братан, перепрошую, що я тебе розбудив. Кажуть, що війна". Він каже: "Ткач, йди випий і лягай спати", - поділився Ткач.

Коли Росія масово почала обстрілювати міста України, Юрій забрав свою родину та відвіз за місто, до безпечного місця. Сам же вступив до лав тероборони, аби захистити, в разі чого, дружину та доньку. Згодом Юрій відвіз доньку з дружиною на три місяці за кордон, а сам активно зайнявся волонтерською діяльністю, що робить і досі.

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....