Ідилія довго не тривала: Дружина Романа Сасанчина заявила про розрив зі співаком невдовзі після народження доньки

Дружина українського співака, переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина – Іванна – заявила, що вони не родина. За її словами, про розрив пара почала замислюватися понад місяць тому, передають Патріоти України.

Відповідну заяву дівчина зробила на особистій сторінці в Instagram-stories. Подробиць Іванна не написала, а сам Роман Сасанчин ніяк поки не коментував цю заяву. "Ми більше не сім'я! А все почалося більш як місяць тому. Сумн, але вірю – згодом переболить", – написала дівчина.

У соціальній мережі Instagram подружжя вже встигло відписатися один від одного. Нагадаємо, що Роман Сасанчин та його дружина Іванна познайомилися у 2020 році в компанії друзів, а за кілька місяців стали жити разом.

У 2021 році один із наймолодших переможців в історії "Голосу країни" Роман Сасанчин зробив своїй коханій пропозицію і на початку грудня вони одружилися. 30 грудня того ж року в них з'явилася донька, яку назвали Елізабет.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...