Є навіть Барбі 1987 року випуску: Леся Нікітюк похвалилася подарунками на 34-річчя (фото)

У вівторок, 19 жовтня, свій тридцять четвертий день народження відсвяткувала відома українська телеведуча Леся Нікітюк. Артистка запросила друзів та колег, які презентували їй багато тематичних подарунків. Зірка до останнього не розповідала про те, як пройшло святкування, щоб показати в Instagram професійні фотографії з вечірки в стилі 90-х і здивувати фанатів. Свої обновки Леся розпакувала аж через два дні і паралельно показала їх підписникам, інформують Патріоти України.

Подруга Нікітюк підійшла до вибору презенту дуже оригінально та прискіпливо, тому подарувала їй ляльку "Барбі" 1987 року випуску. Справа в тому, що в телеведучої є дитяча травма через те, що їй не купували таку іграшку в юному віці. Знаменитість навіть розповіла, що з першої зарплатні придбала собі "Барбі", але потім віддала племінниці.

Лялька "Барбі" 1987 року випуску

Двоє інших знайомих Лесі вигадували подарунки, базуючись на дорослих вподобаннях подруги. Чоловіки вирішили, що в домі артистки катастрофічно не вистачає одразу двох штопорів, тому тепер жодна пляшка не залишиться невідкоркованою.

Не обійшлася вечірка в стилі 90-х і без класичних презентів того часу. Так, у іменинниці тепер буде чайний сервіз подібний до тих, з яких пили ще наші бабусі та нова постільна білизна.

Деякі колеги блогерки обрали для неї вишукані аксесуари та навіть шкатулку для них. Тепер у колекції Нікітюк є перстень-трансформер, який перетворюється на підвіску, комплект прикрас із малахітом та оксамитова підставка для всіх коштовностей.

Також телеведучій подарували багато красивих квітів, які простоять біля батарей, поки не увімкнуть опалення, пожартувала сама іменинниця.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...