"Є перебори": Тарас Тополя розповів, як ставиться до вечірок мирного населення під час війни

Український співак Тарас Тополя, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну пішов захищати свою країну, розповів про своє ставлення до життя мирного населення. Артист запевняє, що вважає нормальним відпочинок і якісь радощі, адже кожен повинен бути на своєму місці і наближати перемогу як може. Міркуваннями фронтмен гурту "Антитіла" поділився в інтерв'ю телеканалу СТБ, передають Патріоти України.

"Це філософське питання... Не кожна людина здатна піти на фронт і взяти зброю в руки. На жаль, деякі не зізнаються, є випадки, коли хлопці говорили: "Я боюся стріляти, мені страшно, так я принесу тільки шкоду". І це правильно, коли людина хоче робити щось інше для перемоги. Я згоден з такою позицією... Всі люди можуть робити щось заради перемоги, але вони повинні жити, про щось мріяти, відпочивати і посміхатися. Бо заради чого ми боремося тут. Не заради туги і плачу. Майбутнє держави має бути світлим і успішним. Але є перебори - відверті вечірки, гульки, речі, які контрастують з тим, що в Україні війна", - сказав Тарас Тополя.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...