Є приватний літак і особистий телеоператор: Меган Маркл і принца Гаррі знову звинуватили у лицемірстві

Меган Маркл і принц Гаррі повернулися додому до Каліфорнії після триденної поїздки до Нью-Йорка, де вони виступили на концерті Global Citizen Live. Візит герцога і герцогині Сассекських, який критики назвали "псевдокоролівськім", дав привід знову звинуватити подружжя у лицемірстві. Слово у них розминається з ділом, передають Патріоти України.

Так, як пише видання Daily Mail, «еко-воїни» Гаррі та Меган, що закликають охороняти навколишнє середовище і боротися зі змінами клімату, прилетіли додому до Каліфорнії на приватному літаку. Такий вид транспорту, як відомо, якраз дуже сильно забруднює навколишнє середовище. Як і потужні люксові позашляховики, які герцог і герцогиня використовували для пересування по Нью-Йорку — від фотосесії до фотосесії. Причому їздили вони в колоні з трьох таких автомобілів, що пожирають бензин. Емісія вуглекислого газу при експлуатації такого типу машин становить 235 грамів на кілометр.

Чотири місяці тому Гаррі виголошував промову, де заявив, що «зміна клімату — одна з найбільш нагальних проблем, з якими ми стикаємося». Але попри цю лекцію, у серпні принц повернувся додому зі штату Колорадо, де взяв участь в матчі з поло, на приватному літаку вартістю 45 мільйонів доларів, що належить його другові.

Було помічено також, що Гаррі та Меган, які відвідували у Нью-Йорку офіси ООН, ВООЗ, школу в Гарлемі, меморіал жертвам теракту 11 вересня 2001 року, всюди супроводжували «їхні власні» телеоператор і фотограф. Був помічений також підозрілий дріт, що стирчав із кишені штанів онука британської королеви — імовірно, від мікрофона. ЗМІ запідозрили, що подружжя таємно записувало свої виходи у світ для майбутнього телешоу — можливо, в рамках їхньої угоди з компанією Netflix. Водночас раніше вони стверджували, що хочуть приватності і втомилися від переслідувань з боку преси.

Тим часом експерт з мови тіла Джуді Джеймс сказала, що на благодійному концерті Гаррі поводився, як рок-зірка. Так, він намагався розігріти натовп за допомогою специфічних жестів — наприклад, прикладаючи долоню до вуха, вдаючи, що не чує вітань публіки. Джеймс також стверджує, що проявляти ознаки прихильності на сцені — обніматися і притискатися один до одного — Гаррі та Меган, скоріше, змусив натовп, який вимагав від них традиційних романтичних ритуалів. Після того, як Гаррі, подивившись на Меган, вимовив слова: «Моя дружина і я …» і зал вибухнув захопленими криками, стало ясно, що аудиторія очікує від них більшого.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...