Є Софія Київська, а є Іспанська: Королева Софія з дочкою принцесою Оленою відвідали світську церемонію (фото)

Мало хто знає в Україні, що Софія Грецька та Ганноверська є представницею королівської сім'ї Греції, і наполягла на грецькому імені для своєї дочки.

Королева Софія і принцеса Олена відвідали церемонію вручення нагород Social Mapfre Awards в Casino De Madrid в Мадриді, повідомляють Патріоти України.

Софія одягла на захід яскравий бузковий жакет з квітами, білу блузу під низ і класичні чорні штани, а взута була в шкіряні туфлі на підборах. З прикрас на ній традиційно було багато підвісок і кольє на шиї, браслети, каблучки і золоті сережки у вухах. На плечі у неї висіла маленька чорна сумка, укладання було елегантним, а макіяж максимально природним.

Її дочка принцеса Олена була в бордовому жакеті та спідниці в строкатий принт, взула еспадрильї на зав'язках-стрічках кольору марсала, в руках тримала такого ж відтінку хустку і золотистий клатч. Вона також доповнила образ кількома прикрасами у вигляді браслетів і ланцюжків на шиї, одягла красиву брошку з камінням і зробила хвилясте укладання і легкий мейкап.


"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...