"Є справи важливіші": Влад Яма різко відповів на хейт за фото в стилі "рятувальника Малібу", поки в Україні йде війна

Танцівник, хореограф та ведучий Влад Яма відреагував на потік хейту, який обрушився на нього після публікації фото в Instagram в стилі "рятувальника Малібу", зробленого у Маямі, передають Патріоти України.

Під цим кадром Яма розповів про лоти з ним, які можна придбати, а частину отриманих грошей з них знаменитість планує передати на ЗСУ. Втім, юзери засудили танцівника за те, що він поїхав з країни підчас повномасштабного вторгнення.

"Не бачу жодної вагомої причини, що дозволила вам виїхати і хизуватись знімками зі Штатів, чекаємо на батьківщині згідно з законом", "І навіщо це нам бачити. Владе, у нас війна, і як ви купаєтесь нам не цікаво".

Раніше Яма видаляв негативні коментарі, та цього разу вирішив відповісти підписникам: "Кожен має право на свою думку, але я не бачу сенсу комусь щось доводити, є справи важливіші".

Підтримала чоловіка й дружина Влада Лілія Яма: "Ніхто не має права засуджувати право вибору кожного з нас! Не судіть, щоб вас не судили. Ніхто не знає обставини кожного".

Нагадаємо, що у перший день повномасштабної війни Влад Яма з дружиною та сином виїхав з України. Пізніше хореограф розповів, що перебуває в Америці. Танцівник зазначив, що встиг залишити країну, перш ніж чоловікам заборонили виїджати.

Готується стати обличчям кампанії "Інша Україна". Водиться з Януковичем і Азаровим та наставляє роги Медведчуку з охоронцем Путіна: ЗМІ про те, що поробляє Оксана Марченко

понеділок, 29 квітень 2024, 19:15

Медіа пише про те, що російські пропагандисти планують кампанію з просування політичного проєкту Медведчука "Інша Україна", обличчям якої має стати Марченко. За задумом кураторів проєкту, жінка повинна буде уособлювати "традиційні цінності" і нести від...

Старий скандаліст влипнув по-повній: 75-річного Жерара Депардьє затримали в Парижі за звинуваченням у сексуальному насильстві. В чергу вишикувались 13 жінок

понеділок, 29 квітень 2024, 17:40

У понеділок, 29 квітня, в Парижі поліцейські затримали Жерара Депардьє. Культового актора допитають у зв'язку зі звинуваченнями двох жінок у сексуальному насильстві. Про це повідомляє телеканал BFMTV. . Перша жінка стверджує, що в 2014 році, коли вон...