Є власна тренажерна зала, кімната для переговорів і бібліотека: Меладзе та Брежнєва переїхали до розкішної квартири у центрі Києва, вартістю 825 тисяч доларів

Продюсер Костянтин Меладзе та його дружина, співачка Віра Брежнєва нещодавно завершили ремонт та переїхали до своєї нової елітної квартири у центрі Києва, передають Патріоти України.

Як йдеться у програмі "Викриття" апартаменти, а також місце для авто у підземному паркінгу скляної башти Skyline Костянтин Меладзе придбав на своє ім'я. Площа квартири складає 206 квадратних метрів. У VIP-новобудові є власна тренажерна зала, кімната для переговорів, бібліотека і дитяча зона для розваг. Наразі ринкова ціна квадрату у хмарочосі складає чотири тисячі доларів, тож вартість квартири Меладзе складає 825 тисяч доларів.

Окрім того, неподалік на Печерську у композитора є трикімнатна квартира в одному з престижних ЖК. Наразі її вартість складає приблизно 350 тисяч доларів. Окрім того у музиканта є дача у місті Українка під Києвом.

Тут три поверхи, камін, музична студія, є власний вихід на затоку Дніпра, причал для яхт і тенісний корт. Раніше тут була риболовна база, а зараз містечко на п'ять будинків із загородженою територією.
До речі, у Віри Брежнєвої теж чимало своєї нерухомості. Так, 2013-го, після розлучення з бізнесменом Михайлом Кіперманом артистка з'їхала з його маєтку до власного помешкання – квартири на Воздвиженці. Пентхаус площею 80 квадратних метрів на той час обійшовся у 350 тисяч доларів.

Також у Віри є два комерційних приміщення у новобудовах на Печерську, а також п'ятикімнатна квартира у дореволюційному будинку по вулиці Десятинній. Такі розкішні апартаменти можуть потягнути до півтора мільйона доларів.

"Моїм пріоритетом був мій дім, моя родина": Шакіра розповіла про жертви, на які пішла заради Жерара Піке

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

Відома співачка Шакіра, яка болісно пережила скандальне розставання з футболістом Жераром Піке, розповіла про жертви, на які пішла заради стосунків з ним. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України. Виявилося, що зірка тоді вирішила пос...

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...