Єфросиніну і Горбунова через матюки оштрафували на дві зарплатні, а всю команду звільнили: Стало відомо про інцидент на "Підйомі"

Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як 20 років тому її з колегою Юрієм Горбуновим ледь не звільнили з телепередачі "Підйом" на "Новому" каналі через помилку в ефірі. Глядачі тоді почули сварку зірок, яку їх попросили зімітувати, але пообіцяли вирізати всі нецензурні слова, передають Патріоти України.

Інцидент закінчився звільненням усієї команди шоу, і лише ведучих оштрафували на дві заробітні плати. Про це Єфросиніна розповіла в новому випуску шоу "Дорослі дівчатка" на YouTube.

У ті далекі дні знаменитості записували підводки до шоу з розіграшами, але після плідного дня вже не могли видавати ті емоції, яких чекав режисер.Друзів попросили зіграти сварку, але перед цим "обкласти одне одного матюками", щоб діалог виглядав натуральніше.

"Він каже: "Мені потрібно, щоб ви полаялися так міцно, щоб у вас аж слина летіла. Щоб у Юри аж вени надувалися, щоб у Маші кров'ю очі налилися. Ви можете одне одного облаяти матюками? А я в ефірі просто приберу звук". Ми такі: "Залюбки". Нам із Юрієм Миколайовичем дай одне одного обкласти матюками – це ж хлібом не годуй", – пригадала ведуча.

Того ранку, коли програма мала вийти в ефір, зірка залишилася вдома і вирішила подивитися шоу, але на свій подив почула незацензурену лайку. Артистка вважає, що звукорежисер забув вирізати цю частину.

"Чую, що вся та лайка матюклива в ефірі. Її не запікали, не прибрали. Забули чи ще щось відбулося. Коротше кажучи, звільнили всіх, окрім нас. Нас оштрафували на дві зарплатні. Я пам'ятаю, що з "Підйому" пішло кілька серйозних рекламодавців, які майже годували той "Підйом". Вони розірвали контракти", – розповіла Єфросиніна.

За її словами, лише в той момент артистка усвідомила, чого може коштувати одна помилка. На собі це найбільше відчула технічна команда, яка пішла з проєкту.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...