"Єлизавета II біжить за маленьким Вільямом, який ледь не потрапив під карету": У мережі показали рідкісне архівне відео

У мережі опубліковано відео з королівського весілля Сари Фергюсон та принца Ендрю 23 липня 1986 року. У ролику, яким поділилися у фан-профілі королівської сім'ї в Instagram, можна побачити, як Її Величність біжить, щоб схопити Вільяма за руку, поки юний принц не потрапив під колеса карети, передають Патріоти України. Єлизавета II в образі бабусі – просто чарівна!

Дуже мило те, що принца Вільяма одягли у білий костюм у стилі моряка. А королева одягла фіолетовий костюм і капелюх із широкими полями.

На весіллі були присутні принц Гаррі, двоюрідні брати Зара і Пітер Філліпс, а також Лора Феллоуз – дочка сестри Діани. Архівною світлиною з того дня у Instagram раніше ділилася дочка Сари Фергюсон та принца Ендрю – принцеса Євгенія.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...