Єлизавета II радилась із онуком Вільямом: Як королівська родина відреагувала на секс-скандал із принцем Ендрю

Королівські інсайдери розповіли, як пройшов 90-хвилинний саміт на якому принца Ендрю позбавили всіх титулів через обвинувачення в згвалтуванні. Зі слів наближених до Єлизавети II, рідні герцога Йоркського були розлючені та шоковані. Про це повідомило видання The Mirror, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що син королеви Великобританії постане перед цивільним судом через обвинувачення в сексуальному насильстві над неповнолітньою. Джерела повідомляють, що внук Її Величності принц Вільям був "страшенно розлюченим" на дядька за те, що він знеславив королівську родину. Такої ж думки притримується і рідний брат Ендрю – принц Чарльз, який наразі є головним претенденом на трон.

"Принц Уельський і герцог Кембриджський повністю солідарні у своїй думці про те, що герцог Йоркський створив катастрофу", – повідомив інсайдер.

Рішення про те, щоб позбавити принца Ендрю всих королівських почестей та титулів було прийняте Єлизаветою II та її внуком. Зі слів інформатора, вони кілька годин обговорювали вирішення ситуацію, перед тим як королева покликала сина на особисту розмову.

Зустріч пройшла в форматі віч-на-віч, тому адвокат обвинувачуваного залишився стояти біля припаркованого автомобіля, пише The Mirror. Також повідомляється, що герцог Йоркський був "шокований" вироком матері.

Її Величність оголосила, що принц Ендрю більше не має права офіційно використовувати королівські титули та що Британія більше не забезпечуватиме його фінансово. Проте, як мама, вона погодилася з особистого рахунку покрити всі юридичні витрати герцога. За даними джерела, ця сума складає близько 300 тисяч фунтів стерлінгів (11,5 млн грн).

Нагадаємо, що напередодні в країні розгорівся скандал через звинувачення принца Ендрю в згвалтуванні Вірджинії Джуффре, яке відбулося багато років тому. Причиною стало те, що федеральний суддя Нью-Йорка не прийняв клопотання сина королеви про відхилення позову.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...