Єлизавета II схвалює: У Великій Британії виробник секс-іграшок отримав королівську відзнаку

Компанія Lovehoney, яка займається секс-іграшками, отримала відзнаку від самої королеви Великобританії Єлизавети II - одну з найвищих нагород у країні, інформують Патріоти України.

Як пише Metro, постачальник секс-аксесуарів Lovehoney отримав королівську нагороду Queen's Award for Enterprise (QAFE) за "безперервне видатне зростання". Це відбулося після того, як їхні закордонні продажі різко зросли з понад 16 мільйонів доларів до майже 80 мільйонів.

"Ми були дуже раді отримати офіційне визнання від королеви", – заявила Деббі Бонд, комерційний директор компанії.

Зауважимо, що Lovehoney займається виготовленням і продажем вібраторів, кляпів, страпонів та інших гаджетів, здатних задовольнити будь-які "апетити й орієнтації".

Вона також додала, що Єлизавета II – прихильниця Lovehoney. І тут не потрібно дивуватися, адже виробник став провідним світовим брендом, який займається сексуальним здоров'ям.

Королівська печатка схвалення має суттєву перевагу. По суті, благословення Її Величності, назване "найвищою нагородою за успіх у бізнесі", дозволить Lovehoney використовувати емблему QAFE у рекламі, маркетингу та на упаковках протягом 5 років. Тож королівський знак допоможе зробити бренд ще популярнішим не лише на рідному ринку, а й за його межами.

Бонд сказала, що сподівається, що "королівське заступництво" допоможе постачальнику задоволень створити більше робочих місць, а також "розповсюдити послання про сексуальне щастя по всьому світу".

Наразі крамниця налічує 2,2 мільйона клієнтів з веб-сайтами у 8 інших країнах світу. Крім Великої Британії, Lovehoney працює також у США, Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Франції, Німеччині й Іспанії. Їхній глобальний профіль суттєво виріс після того, як їм надали офіційні права на виробництво товарів для задоволення, натхненних серією книг "50 відтінків сірого".

Це не перший раз, коли Lovehoney отримує королівське визнання. У 2015 році компанія також заслужила на відзнаку. Це засновники бренду Річард Лонгхерст і Ніл Слейтфорд відсвяткували з королевою Єлизаветою II та принцом Філіпом у Букінгемському палаці.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...